Aircosystemen

Als je een vaste airco installeert, heb je twee systemen waaruit je kan kiezen:

Single-split Airco

Single Split airconditioners kenmerken zich door één binnenunit en één buitenunit. In een ruimte wordt een binnendeel geplaatst, bijvoorbeeld een wandmodel of een vloermodel. Deze wordt door middel van een leiding-set verbonden met het buitendeel. De buitenunit wordt op zijn beurt buiten geplaatst.


Multi-split Airco

Multi split modellen kenmerken zich doordat er meerdere binnenunits op één buitenunit worden aangesloten. Multi split modellen zijn ideaal als er meerdere ruimtes gekoeld of verwarmt moeten worden. Hiernaast zijn ze vaak ook nog eens een stuk zuiniger dan meerdere single split modellen


Welk systeem heb ik nodig?

De single-split-airconditioning is perfect voor woningen waar er een centrale ruimte is of als je slechts één enkele ruimte wenst te koelen zoals de living, magazijn of kantoor. Met een multisplit-airconditioning kan je een volledige woning of kantoor koelen.


Onze expert adviseren je graag over welk systeem het beste is voor jouw situatie. Altijd vrijblijvend!

Stuur ons een bericht
Bel ons op +31 (0)6 5115 4792

De voordelen van Airco Randstad

Tegenwoordig is airconditioning niet meer weg te denken en maken steeds meer bedrijven en particulieren gebruik van de voordelen van airconditioning. Iedere situatie is anders. Wij stellen ons flexibel op om u diensten en ondersteuning te leveren die aansluiten bij uw behoefte.


Het gebruik van producten met de hoogste kwaliteit- en energienormen

Gratis en vrijblijvend advies voor uw situatie

Al onze monteurs zijn STEK/F-Gassen, SGS Intron en VCA gecertificeerd

Tot 5 jaar garantie op nieuw geïnstalleerde apparatuur

Onze merken

Om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen werken wij uitsluitend met goede merken. LG is één van de topmerken die we wekelijks installeren. Wifi bediening is standaard bij LG en op de compressor krijgt u 10 jaar garantie. Liever een Mitsubishi of een ander merk? Geen probleem! Informeer naar onze scherpe tarieven.


LG airco het beste uit de test!

De Consumentenbond heeft onlangs een test uitgevoerd met split airconditioners van diverse leveranciers. Er zijn in totaal 10 single split airconditioners getest. De 3,5 kW van LG, Mitsubishi, Daikin en Samsung scoren allemaal ruime voldoendes. LG wint de strijd, met een 8,1 gemiddeld, vooral op basis van de prestaties en het gebruiksgemak. De fabrikant mag het stempel van de Consumentenbond daarom voeren.


Recent opgeleverd

Niet alleen een koele woning, maar ook een verbeterde luchtkwaliteit!

U heeft al een geïnstalleerde airco unit vanaf €1600,- incl. montage.

Offerte aanvragen