Over ons

Airco Randstad is een gecertificeerd installateur en onafhankelijk leverancier van airconditioning systemen.

Airco Randstad is opgericht in 2020 en binnen no-time uitgegroeid tot een compleet installateur op het gebied van klimaatbeheersing in de Bollenstreek en omstreken. Wij onderscheiden ons in de markt door middel van het adviseren en installeren van hoogwaardige klimaattechniek voor zowel bedrijven als particulieren. We leggen de lat hoog en moeten van onszelf altijd op de hoogte te zijn van de laatste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden.

Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter helpen. Onze tarieven worden zorgvuldig afgesteld om de kwaliteit en continuĆÆteit van onze diensten te garanderen. Wij willen niet de goedkoopste diensten aanbieden, wel de beste prijs/kwaliteit verhouding. Onze installaties zijn milieuvriendelijk en energiezuinig. Tevens zijn wij official LG dealer voor de Nederlandse markt. Iedere situatie is anders. Wij stellen ons flexibel op om u diensten en ondersteuning te leveren die aansluiten bij uw behoefte.

Maak kennis met onze airco-spacialisten!

Roland Scheurwater

Roland is oprichter en eigenaar van airco Randstad. Reeds voor lange tijd werkzaam in diverse bouwtechnische sectoren. Een jarenlange ervaring en grote vraag naar nieuwe manieren van verwarming en verkoeling heeft ons doen besluiten om airco randstad op te richten. Ook de reeds ingezette koers van de overheid op het gebied van energietransitie heeft meegewogen in de beslissing om energie steken in nieuwe technologieƫn. Zo kunnen we u passende installaties aanbieden die bijdragen aan een beter milieu. Aarzel niet en bel ons!


Erik Koetsenruyter

Erik is mede-eigenaar van airco Randstad en heeft eveneens een kloppend techniek hart. Een jarenlange technische job in de vliegtuigindustrie en een specialisme in de telecomwereld liggen ten grondslag aan deze nieuwe uitdaging. Erik is Ć©Ć©n van de mensen die uitgebreid met u de plannen van een airco installatie met u wil komen bespreken. Laat u verrassen door dit fijne mens!


Daarom kiest u voor Airco Randstad!

Wij staan voor hoge service, kwaliteit en een snelle levering. Als gecertificeerde onderneming voldoen wij aan alle eisen die worden gesteld. Naast BRL100 (F-gassen) certificering zijn wij ook in het bezit van het STEK certificaat. Wij zorgen dat u airco optimaal functioneert en uw klimaatbeheersing van topkwaliteit is.


Het gebruik van producten met de hoogste kwaliteit- en energienormen

Gratis en vrijblijvend advies voor uw situatie

Al onze monteurs zijn STEK/F-Gassen, SGS Intron en VCA gecertificeerd

Tot 5 jaar garantie op nieuw geĆÆnstalleerde apparatuur